Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворожанка-переможниця Всесвітніх ігор зі спортивної акробатики та її тренерка нагороджені нагрудними знаками «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня

Міська влада Кривого Рогу та Рада оборони міста на чолі з Олександром Вілкулом робить усе можливе, щоб юні криворіжці, навіть в умовах воєнного часу, могли займатися спортом та виступати на змаганнях. У Кривому Розі були збережені всі ДЮСШ, які після проведення ремонтів в укриттях вже відновили свою роботу в режимі офлайн. Юні криворіжці можуть тренуватися та досягати нових спортивних результатів. Зараз на базі спортивних шкіл міста тренуються більше 3,5 тисяч юних спортсменів.

Цього року в Кривому Розі було проведено вже понад 80 змагань міського, обласного та всеукраїнського рівнів.

Така робота дає свої позитивні результати, мотивує криворізьких спортсменів й вони гідно представляють рідне місто на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

За високі досягення в спорті, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в місті нагрудними знаками «За заслуги перед містом» III ступеня були нагороджені вихованка ДЮСШ №1 Вікторія Козловська та її тренер Алла Саберзанова.

За результатами змагань Вікторія Козловська стала золотою призеркою Всесвітніх ігор зі спортивної акробатики, які пройшли в місті Бірмінгем (США). Спортсменка показала чудовий виступ у двох вправах кваліфікації. Вікторія Козловська є заслуженим майстром спорту України зі спортивної акробатики.

«Зараз кожна перемога українця, чи то бойова, чи спортивна, культурна або наукова, наближає нас до нашої головної Перемоги над ворогом. Впевнений, що для наших захисників наші мирні, спортивні перемоги теж важливі, додають впевненості й сил нищити окупантів. Разом ми обов’язково переможемо!», – сказав, вітаючи спортсменку та тренера заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін.

З початку року дитячо-юнацькими спортивними школами, спортивними клубами та міськими федераціями за видами спорту підготовлено 4 майстра спорту України міжнародного класу, 10 майстрів спорту України, 58 кандидатів у майстри спорту України, 59 спортсменів Ι-го розряду, майже 400 спортсменів масових розрядів.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

Нагору