Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як не платити за “повітря” замість газу

В наш важкий час люди економлять на всьому, а особливо на комунальних послугах. Більшість вже звикли не кип’ятити зайвої води й вимикати світло навіть тоді, коли виходиш з кімнати на хвилинку. Як же тоді буває неприємно, коли приходять рахунки за ту чи іншу послугу з величезним, незрозумілими сумами. Що робити у такому випадку?

Як повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “На пенсії”, “Нафтогаз” у такому випадку рекомендує звернутися для коригування обсягу до найближчого  центрального офісу або регіональної ділянки свого оператора ГРС. Адже розрахунок суми до оплати за постачання газу здійснюється виключно на основі даних від облгазу”.

Щоб не платити “за повітря”, потрібно обов’язково зробити перерахунок суми у платіжці. Але він проводиться лише після того, як облгаз скоригує дані, які надав споживач.

“Щойно ми отримаємо скориговані дані від облгазу, за особовим рахунком буде проведено перерахунок суми до оплати”, – додали в газопостачальній компанії.

Також у “Нафтогазі” нагадують: для того, щоб не отримувати платіжки з неправильними показаннями, потрібно вчасно передавати дані.

Раніше Інформатор писав про те, хто в Україні може не сплачувати за комуналку та як це зробити, та про те, що борги українців за комуналку вноситимуть у кредитну історію.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору