Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі по вулицях гуляв чоловік з пістолетом “для самозахисту”

Час зараз важкий та небезпечний. Дехто розуміє цей факт на свій лад і замість того, щоби, почувши звук повітряної тривоги, шукати укриття, носить із собою зброю

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями, в Тернівському районі патрульні отримали повідомлення про хуліганство.

Заявник вказав на чоловіка, який ходить вулицею зі зброєю. Правоохоронці прибули за вказаною адресою, обстежили прилеглу територію та незабаром побачили схожого за описом громадянина. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 40-річного криворіжця предмет, схожий на пістолет.

Чоловік пояснив інспекторам, що зброю нібито знайшов та вирішив залишити собі для самозахисту. Для подальшого розгляду справи патрульні викликали на місце слідчих Криворізького районного управління поліції №5.

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжець тримав гранати, зброю і набої вдома у Довгинцівському районі, та про те, що криворіжця у військовій формі перехопили під час продажу гранатометів та боєприпасів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору