Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

О.Вілкул: з 12 липня у Кривому Розі буде відновлено проїзд на вулицях Кобилянського та Електроніки

З 15 березня 2023 у місті тривала реалізація масштабних робіт із оновлення трубопроводів у Центрально-Міському районі. Це ще один проєкт, виконаний під керівництвом голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула задля поліпшення водопостачання у місті.

Завдяки сучасний спецтехніці, яка була придбана коштом міського бюджету, для забезпечення якісного питного водопостачання значної частини Центрально-Міського району, а це понад 21 тисяча городян, працівники КП «Кривбасводоканалу» повністю виконали капітальний ремонт ділянки водогону Карачуни-Центральна, від вулиці Азовська до проспекту Миру, та водопровідної мережі на вулиці Кобилянського, від майдану Вознесенського до проспекту Миру.

На вулиці Кобилянського, коштом міського бюджету, КП «Кривбасводоканал» замінило близько 3 кілометрів зношених трубопроводів на сучасні полімерні. Також оновлено 10 камер та колодязів, 15 одиниць запірної арматури та пожежних гідрантів.

Після проведення основних робіт Кривбасводоканалом на ділянках доріг було виконано не лише заміну асфальтового покриття, а й бортових каменів, бетонних поребриків та улаштування тротуарів (на вулицях Кобилянського, від проспекту Миру до майдану Вознесенського, та Електроніки, від майдану Вознесенського до проспекту Поштового).

На сьогодні роботи з відновлення покриття дороги та тротуарів завершено й з середи, 12 липня проїзд на вулицях Кобилянського та Електроніки буде  відновлено.

Далі на вказаних ділянках дороги триватимуть роботи з відновлення дорожньої розмітки після проведення ремонтних робіт, які планується завершити до 1 серпня 2023.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

Нагору