Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Пожежа у цеху на “АрселорМіттал Кривий Ріг” з постраждалим”: що відбувалося на підприємстві

7 липня 2023 року на ПАТ “АрселорМіттал КР”, у цеху технічного водопостачання металургійного виробництва відбулася навчальна тривога за участю оперативного взводу гірничорятувальників. За легендою навчань, у надбудові земснаряда спалахнула пожежа у зв’язку з чим, один із працівників цеху отримав поранення лівої нижньої кінцівки.

Розповідає Інформатор з посиланням на Державний гірничорятувальний загін ДСНС України.

Гірничорятувальники ДВГРЗ ДСНС України локалізували пожежу та дісталися до потерпілого, якого, після надання домедичної допомоги, передали працівникам швидкої допомоги.

Навчання по транспортуванню травмованого співробітника

Тренування по транспортуванню травмованого

21 червня 2023 року працівники оперативного взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України провели навчальну тривогу у АЦ №3 ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”. За легендою навчань. сталося затоплення підземної галереї конвеєра П-5 внаслідок прориву тепломережі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Гірничорятувальників Кривого Рогу.

Навчання розпочалися з того, що на телефонну лінію оперативного чергового ДВГРЗ ДСНС України надійшов виклик про аварію, після чого працівники оперативного взводу прибули до місця аварії. У ході розвідки зони ураження галереї виявили одного постраждалого з травмою верхньої правої кінцівки. Рятувальники надали першу домедичну допомогу постраждалому, наклали шину і передали працівникам швидкої допомоги.

“Постраждалого” передали медикам

Рятувальники готуються до навчальної операції

Рятувальники евакуюють постраждалого

Рятувальники заходять на підприємство

Гірничорятувальники йдуть на виклик про затоплення

Раніше Інформатор повідомляв, що на “АрселорМіттал Кривий Ріг” помер працівник від удару струмом. Також ми писали, що на “АрселорМіттал Кривий Ріг” провели навчання ліквідуючи “пожежу в штольні”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору