Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі поблизу школи знайшли гранату

Під час війни треба бути особливо уважними, навіть проходячи вулицями рідного міста. Адже інколи там можна знайти досить незвичні та навіть небезпечні предмети. Саме такий побачили перехожі 26 червня у Кривому Розі поблизу школи на вулиці Героїв АТО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, 26 червня приблизно о десятій годині ранку поблизу школи на вулиці Героїв АТО перехожі побачили предмет, схожий на гранату Ф-1. Люди не стали його чіпати, а викликали поліцію та рятувальників. На щастя, граната виявилася без запалу, а тому вибухнути не могла.

Хто поклав такий незвичний “сувенір”у людне місце, наразі невідомо.

Але ж все могло бути інакше. Тому правоохоронці та надзвичайники радять уважно дивитися собі під ноги, а у разі появи незвичного предмета, схожого на вибухонебезпечний, ні у якому разі не торкатися його. Треба огородити територію, забезпечити охорону, викликати необхідні спеціальні служби та дочекатися їх приїзду. Інакше може бути біда.

Раніше Інформатор писав про те, що на Херсонщині двоє людей підірвалися на російській міні, коли обробляли поле та про те, що під стінами Дніпропетровської ОДА знайшли гранату.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору