Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Повернувся з-за кордону, щоб захищати Україну: у Бахмуті загинув доброволець з Кривого Рогу Михайло Мовчан

20 червня, під час бойового завдання в Бахмуті загинув молодший сержант Михайло Мовчан. Проживав за кордоном. Але після повномасштабного вторгнення приїхав до України та пішов захищати її незалежність. Михайло був командиром відділення 1 роти протитанкового батальйону. Все своє життя до війни він займався туризмом.

Про це повідомляє Інформатор.

Михайло Мовчан був випускником  Інгулецького центру туризму краєзнавства та екскурсій. Туризмом він став цікавитися та займатися з 5 класу. До Інгулецького центру туризму прийшов у 7 класі.

Займав призові міста на чемпіонатах області та України в пішохідному та гірному туризмі в складі команди центру Інгулецького туризму. Потім вже, закінчивши навчатися і Інгулецькому центрі перейшов на промисловий альпінізм. У 2019 році дійшов вершини гори Монблан.

“Мішка був дуже відповідальним, зібраним, добрим. Мішка був дуже хорошою людиною”, – пишуть його друзі.

“На Мішаню можна було розраховувати як мінімум завжди, бо він був неймовірний, бо здавалось, для нього не існує нічого неможливого. А зараз неможливо осягнути його загибель. І особливо складно змиритись з нею”, – Команда МКС.

Вічна слава і пам’ять Герою!

Раніше ми розповідали, що під час ракетної атаки у Кривому Разі загинув випускник ДУЕТ Віктор Толстов. Писали, що на Донеччині у бою загинув Анатолій Цимбалій з Криворізького Району та що загинув доброволець з Кривого Рогу Євген Сатановський.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору