Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Родинам загиблих від російської ракетної атаки на Кривий Ріг виплатять матеріальну допомогу: у якому розмірі

Вночі росіяни ракетами атакували Кривий Ріг. Жертвами цього варварського терористичного акту стало 11 людей. І хоча їхні життя не повернути, обласна влада допоможе сім’ям загиблих хоча б грошима.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОВА, ліквідація наслідків атаки по Кривому Рогу знаходиться на контролі у Глави держави та голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака. На місці трагедії побували заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба та міністр МВС Ігор Клименко.

Після експертиз буде зрозуміло, чи можна відновити понівечену багатоповерхівку. Поки в будівлях поряд закривають плівкою та дерев’яними плитами вибиті вікна. Всі забезпечені їжею і меддопомогою.

Працюють рятувальники, комунальники, волонтери. Розгорнули гуманітарні місії міжнародні благодійні організації.

Працює пункт, де приймають заяви про пошкоджене майно. Захоплюють й звичайні криворіжці. Несуть для мешканців постраждалих квартир речі першої необхідності.

Як пише Лисак: “Найбільше горе – це 11 втрачених життів. Завтра у місті день жалоби.Родини загиблих можуть розраховувати на матеріальну допомогу від області – 300 тис грн.

На зараз маємо і 34 постраждалих”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі благодійний фонд допомагає постраждалим від ракетного удару 13 червня та про те, куди звертатися криворіжцям, постраждалим від ракетної атаки по житловому будинку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Алена Свірідова

Нагору