Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі зникає електроенергія: в чому причина

30 травня, з 13:28 по всій країні відбуваються відключення світла через спрацювання автоматики на енергетичній інфраструктурі. Його спричинило зниження частоти в об’єднаній енергосистемі України. У Дніпропетровській області екстрено вимикають світло.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

Ситуацію прокоментували в Міністерстві енергетики України. Станом на 13:55 в Дніпропетровській області знеструмлені десятки населених пунктів через негоду. Водночас ворог продовжує тероризувати прифронтові території, і це ще одна причина того, що частина мешканців Дніпропетровської області залишилась без світла – 31 населений пункт.

Але ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

“Ситуація з генерацією та споживанням електроенергії стабільна та контрольована. Виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту в системі не спостерігається”, – йдеться у повідомленні.

Відключення торкнулися і Кривого Рогу, частково був знеструмлений Тернівський район, але завдяки оперативній роботі енергетиків, світло вже повертається в оселі криворіжців.

Раніше ми писали, що в Україні можуть різко зрости тарифи електроенергію. Писали, що в Кривому Розі викупили історичну будівлю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору