Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області засудили антиукраїнського агітатора: на який строк

Мешканець Дніпра у соцмережах активно поширював меседжі антиукраїнської направленості. Чоловік негативно висловлювався проти діючої влади, називаючи українців «фашистами» та «укронацистами». При цьому під час живого спілкування у близькому оточенні свої проросійські погляди не афішував.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Управління СБ України у Дніпропетровській області, мешканець Дніпра, працівник підприємства у сфері логістики у соцмережах активно поширював меседжі антиукраїнської направленості.

Основним контентом його акаунта в інтернеті були пости з підтримкою так званої «спеціальної воєнної операції» та окупації ворогом українських територій.

Зловмисника затримали. Індустріальним районним судом проросійського агітатора визнано винним за ч.2, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України.

В коментарях чоловік негативно висловлювався проти діючої влади, називаючи українців «фашистами» та «укронацистами»

В коментарях чоловік негативно висловлювався проти діючої влади, називаючи українців «фашистами» та «укронацистами»

Зловмисника затримали.

Зловмисника затримали

Йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває термін апеляційного оскарження.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області колаборанти агітували за “руській мір”,  та про те, що мешканець Дніпра передавав ворогові відеозаписи з дислокацією підрозділів Нацгвардії, переміщення ЗСУ та військової техніки на території  міста.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору