Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпра пропонував хабаря прикордоннику за незаконний перетин кордону

Мешканець Дніпра намагався незаконно перетнути кордон України. Для цього він звернувся за допомогою до службовця прикордонної служби «Стужиця». За “послугу” обіцяв заплатити 2 тисячі євро.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, мешканець Дніпра запропонував службовцю прикордонної служби «Стужиця» 2 тисячі євро хабаря, аби той допоміг йому перетнути кордон поза межами пункту пропуску.

Затримали “туриста” 25 травня оперативники управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області, слідчі обласної поліції спільно з відділом внутрішньої безпеки прикордонного загону.

Мешканець Дніпра запропонував службовцю прикордонної служби «Стужиця» 2000 євро хабаря,

Мешканець Дніпра запропонував службовцю прикордонної служби «Стужиця» 2000 євро хабаря,

Йому повідомлено про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Затриманого взяли під варту. За скоєне чоловіку може загрожувати до восьми років ув’язнення.

Раніше Інформатор писав про те, що двоє мешканців Дніпропетровської області намагалися незаконно перетнути кордон на Закарпатті, та про ухилянтів з Дніпропетровщини, які намагалися на човні виплисти за кордон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору