Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З російського полону повернувся криворіжець Олександр Даниленко

25 травня, в Україну повернулися 106 бійців, які знаходилися в російському полоні. Серед них і 47-річний криворіжець Олександр Даніленко. Зв’язок з чоловіком зник на початку квітня. І на щастя, тепер боєць повертається додому.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост брата Олександра.

Данилейко Олександр Іванович з позивним – “Даніла”- старший сержант, криворізької 17-ї танкової бригади, 1-й стрілецький батальйон, 2 рота, 1 взвод – командир відділення.

Після втрати зв’язку, коли чоловік був на Бахмутському напрямку, родичі Олександра не втрачали надії і вірили, що з ним все добре і намагалися його знайти. Потім з’явилася інформація, що Олександр Данилейко знаходиться в російському полоні. А 25 травня, чоловіка повернули в Україну.

“Сьогодні, наш Сашко, наш Герой повернувся з полону додому. Зараз він на лікуванні. Всім велике дякую, хто був з нами в цей тяжкий час. Дякуємо за допомогу, поради, підтримку, репости. Слава Україні”, – написав брат бійця Олег.

Додамо, що всі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти.

Серед звільнених військовослужбовців 98 належать до Збройних Сил України: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту.

Раніше Інформатор розповідав, як  криворіжець вижив у російському полоні. Також ми писали про повернення в Україну 130 захисників з російського полону.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

 

Нагору