Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дівам – додатковий заробіток, Ракам – довгоочікувана зустріч: гороскоп на 24 травня

Астрологи склали гороскоп на 24 травня, в якому розповіли, що пророкують зірки. Гороскоп допоможе вам орієнтуватися в цей день і підкаже, які події вас чекають.

Астрологи розповіли, що пророкують зірки 24 травня всім знакам зодіаку, – розповідає Інформатор.

Овен

Можливо, ви захочете зайнятися спортом, купити новий одяг або підстригтися. Це може бути гарною ідеєю. Рівень пристрасті з вашою коханою людиною обіцяють бути високими.

Телець

Пора перестати поводитися так, як, на вашу думку, хочуть бачити вас інші. Зірки кажуть, що настав час висловити себе – свої емоції, бажання та точку зору – щоб зайняти більш тверду позицію та чіткіше визначити, ким ви є для інших та для себе. Вторинна оцінка можливих реакцій зрештою вас ні до чого не приведе.

Близнюки

Ви будете сповнені енергії. Біг або аеробіка можуть дати цінну фізичне навантаження і очистити голову для нових ідей. Ви також повинні відчувати себе особливо захопленими. Якщо у вас є друга половинку – чекайте відмінного вечора. Якщо немає, не дивуйтеся, якщо на вас будуть кидати захоплені погляди.

Рак

Возз’єднання з членом сім’ї, який був далеко або не спілкувався з вами, може викликати у вас сильні емоції. Спогади можуть нахлинути на вас, змушуючи ностальгувати і, можливо, трохи злитися. Подбайте про те, щоб стримати останнє.

Лев

Ваші думки, ймовірно, будуть зайняті подорожами. Можливо, вам доведеться витратити багато часу, виконуючи доручення в машині. Ви також можете планувати тривалу відпустку, можливо, пов’язану з груповим заходом або якимось семінаром. Ваша фізична енергія висока, але все ж є небезпека перевтомитися. Розслабтеся вдома ввечері.

Діва

Ви, можливо, вирішите підробити на роботі або зайнятися якимось додатковим проектом. Оскільки ви відчуваєте себе досить сильним і енергійним, вам потрібно стежити за тим, щоб не перенапружуватися. Працюйте наполегливо і заробляйте гроші, але не поспішайте. Постарайтеся зробити невелику зарядку перед сном.

Терези

Вас чекає день повний пристрасті і рішучості. Це ідеальний день для того, щоб зробити останній ривок до досягнення тих цілей, які ви намагалися здійснити. Ви можете здивувати себе силою та якістю своєї роботи, а також позитивною увагою, яку отримають ваші зусилля.

Скорпіон

Ваша внутрішня сила і усвідомленість повинні бути на висоті. Ви зможете звільнитися від старих травм і фобій і рухатися вперед з більшою впевненістю. Ваша інтуїція також загострена, що дозволить вам краще спілкуватися з іншими людьми. Використовуйте це!

Стрілець

Робота над цілями, якими ви ділитесь з іншими, може зблизити вас з друзями та коханою людиною. Швидше за все, в групі або особистому житті ви досягнете кращих результатів. Це день з розряду”все потягнемо разом”. У романтичному плані у вас може статися захоплююча, пристрасна зустріч!

Козоріг

Ви можете зіткнутися із завданням, яке здається вам дуже складним, але за допомогою інших людей ви не тільки впораєтеся з ним, але й досягнете виняткових результатів.

Водолій

У Водоліїв може виникнути бажання відправитися в подорож, можливо, в гості до близького друга. Ви можете витратити багато енергії на вивчення можливостей. Можливо, ви також захочете відвідати місця, де ви зможете отримати художнє натхнення для творчих проектів. .

Риби

Вам варто чекати гостей. Риб може захопити енергія, і ви зможете по-новому усвідомити свої почуття. Сьогодні ввечері очікуйте яскравих снів про подорожі, дивні місця чи польоти.

Нагадаємо, що Землю накрила потужна магнітна буря. Писали, що в небі України з’явилося сяйво да Вінчі та про які церковні свята відзначатимуть віряни у червні цього року.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору