Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Після ворожого обстрілу екс-поліцейські викрали 8 кг «ювелірки» зі сховища Держспецзв’язку у Києві

Ворожий обстріл став “відмичкою” для одного з  зі столичних відділень Держспецзв’язку. Скористувавшись тим, що будівлю частково пошкодило, туди проникли п’ять екс-правоохоронців та винесли 8 кг ювелірних виробів. Мародерів затримали. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Київську міську прокуратуру, на початку березня 2022 року будівлю одного зі столичних відділень Держспецзв’язку було пошкоджено ворожим обстрілом. Цим скористалась група колишніх правоохоронців.
Мародери таємно проникли до сховища поштових відправлень, в якому зберігались дорогоцінні метали та ювелірні вироби вартістю майже 70 млн грн. Користуючись умовами воєнного стану зловмисники таємно викрали дорогоцінний вантаж розпорядились ним на власний розсуд.
Правоохоронці провели 15 обшуків на території міста Києва та Київської області, під час яких вилучили у членів злочинної групи частину викрадених ювелірних виробів загальною вагою 8 кг та вартістю 10 млн грн, зброю, бойові припаси та вибухові речовини, а також готівкові кошти.
Зараз вони постануть перед судом. Якщо провину доведуть, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

У злочинців знайшли зброю

У злочинців знайшли зброю

Вкрадені коштовності

Вкрадені коштовності

Під час обшуку знайшли цілий арсенал

Під час обшуку знайшли цілий арсенал

Мародери таємно проникли до сховища поштових відправлень

Мародери таємно проникли до сховища поштових відправлень

Це теж знайшли у злочинців

Це теж знайшли у злочинців

Злочинний арсенал

Злочинний арсенал

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області правоохоронець “кришував” нарколабораторію та про те, що на хабарі спіймали начальника одного з відділень поліції у Дніпропетровській області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору