Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Директора товариства, яке шило військову форму для криворізької тероборони затримали на масштабному шахрайстві

У Кривому Розі директор товариства, яке шило військову форму для тероборони, заволодів мільйоном гривень. Чоловік, не виконавши замовлення на пошив форми, перевів частину отриманих коштів на власні банківські рахунки. Діло перейшло до суду. Наразі тривають слідчі дії.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Між виконавчим комітетом Криворізької міської ради та ТОВ був укладений договір щодо виготовлення та постачання військового одягу для бійців Сил тероборони ЗСУ на загальну суму 30 млн грн. Міськрада перерахувала постачальнику передоплату у сумі понад 9 млн гривень.

Не виконавши замовлення в повному обсязі, директор товариства перевів частину отриманих коштів на власні банківські рахунки.

Експертиза підтвердила збитки на суму майже мільйон гривень, завдані територіальній громаді міста.

Під час обшуків за місцем мешкання підозрюваного та приміщеннях ТОВ вилучено банківські картки, мобільний телефон, документацію.

Наразі тривають слідчі дії.

Приміщення ТОВ

Відшивали військову форму

Раніше ми розповідали, що «Укрзалізниці» у Дніпропетровській області продали неякісні гальмівні колодки для локомотивів. Писали про те, що збирав кошти з фейкового акаунта Вілкула, будуть судити та що мешканець Дніпра наживався на продажу неіснуючих бронежилетів для ЗСУ.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

Нагору