Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф під час ракетної атаки влучила по супермаркету в Миколаєві

В ніч на 17 травня, майже у всіх регіонах України лунала сирена. Під час повітряної тривоги росіяни атакували Миколаїв. Вони влучили у супермаркет. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма.

Про “прильот” також повідомив мер міста і закликав не викладати фото й відео з місця влучання.

“Маємо пожежі після вибухів. Прошу миколаївців не поширювати фото/відео з місць прильотів або з камер відеоспостереження. Усі служби відпрацюють – після відбою дамо офіційну інформацію”, – Сєнкевич.

Через деякий час голова Миколаївської ОДА показав, що росіяни поцілили по супермаркету. На щастя, там у цей час вже нікого не було і росіяни демілітаризували ковбасу та йогурт.

“Росія знищила найновішу зброю України. Було знищено 1000 одиниць ЗРК Ковбаса та РСЗВ Йогурт”, – підписав фото Кім.

Хоча без постраждалих не обійшлося. Одну жінку посікло уламками.

“1 об’єкт – локалізація, відкрита територія (без жертв). Виклик «103»: жінка осколкове поранення”, – написав Віталій Кім.

Крім супермаркету, постраждали й приватні будинки, автосалон та магазини.

“Вчора вночі, 16 травня, о 23:08 м. Миколаїв зазнав ворожого ракетного удару. Внаслідок чого сталось часткове руйнування торговельного центру та автосалону, на цих об’єктах рятувальниками були оперативно ліквідовані пожежі. Вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки та магазини. Окрім цього, зафіксовано влучання по об’єкту промислової інфраструктури. Наразі відомо про одну постраждалу людину”, – додав Віталій Кім.

Пошкоджений супермаркет

Олена Шевченко

 

Нагору