Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Потяг, який рухається через Кривий Ріг затримується більш ніж на 5 годин

Сьогодні 13 травня, в “Укрзалізниці” повідомили про затримання в русі низки потягів. Одним з маршрутів, які затримуються є “Запоріжжя-Львів”, що рухається через Криви й Ріг. Крім того, із затримкою рухаються й інші потяги, які прямують на Захід України.

Повідомляє Інформатор з посиланням на прес-службу “Укрзалізниці”.

Прогнозований час затримки:

№119 Запоріжжя — Львів +5 годин;

№85 Запоріжжя — Львів +5 годин;

№139 Київ — Кам.-Подільський +8:40 годин;

№38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса +12 годин;

№770 Тернопіль — Київ +6 годин;

№716 Перемишль — Київ +7 годин.

Повернення невикористаних квитків зі 100% компенсацією можливе в будь-якій українській касі у претензійному порядку. Всі шатли є безкоштовними, як і посадка до альтернативних поїздів того ж напрямку, що вказаний у вашому квитку, в разі спізнення або неможливості прибути на свій рейс.

У разі додаткових питань щодо організації посадки та пересадок звертайтеся до вокзальних чергових та стюардів, які першими знатимуть інформацію та керуватимуть процесом на місцях. На всіх вокзалах працюють пункти підзарядки ваших смартфонів та відкрито всі зали очікування.

“Ми приносимо вибачення і просимо не викладати фото/відеоматеріали з місця події до їхнього офіційного оприлюднення Генштабом, зберігати спокій та слідкувати за оновленнями… Всіх довеземо, як і завжди, продовжуємо рух”, – пишуть залізничники.

Раніше Інформатор повідомляв, що “Укрзалізниця” змінила правила перевезення пасажирів і багажу. Також ми писали про зміну графіку руху електрички з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору