Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

ДТП з трьома загиблими: водій, який спровокував аварію на трасі у Дніпропетровській області втік з місця події

11 травня, на трасі Нікополь-Дніпро в районі П’ятакової балки зіштовхнулися три автомобілі. Внаслідок аварії троє людей загинуло: жінка похилого віку і двоє чоловіків, 43-х та 53-х років. Ще двоє отримали травми і один чоловік був у стресовому стані. Винуватець, який спровокував аварію своїм необдуманим обгоном, встиг втекти з місця події.

Виявилося, що через дії кермувальника-втікача, три автомобілі змушені були гальмувати, їх почало крутити на дорозі і пішли зіткнення, – повідомляє Інформатор з посиланням на пост медика Валентини Марченко.

Медики, які прибули на місце аварії надали медичну допомогу травмованим – 87-річній жінці із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки і 53-річному чоловікові відкритою черепно-мозковою травмою, забійною раною лобної ділянки голови, травматичним ушкодженням шийного відділу хребта та саднами обох кистей.

Обох доправили у Нікопольську міську лікарню.

ДТП трапилося через банальне недотримання правил дорожнього руху деякими учасниками.

Раніше Інформатор повідомляв про ДТП в Інгулецькому районі, де дорожній знак застряг на капоті автівки. Також ми писали, що водію на “Волзі” стало зле і він в’їхав у дерево в Покровському районі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору