Більшість чоловіків дуже люблять пиво. Але якщо в Україні це не більше ніж пінистий алкогольний напій, який відмінно втамовує спрагу, то в багатьох країнах світу на пиві готують соуси, маринують м’ясо та навіть варять супи.
Інформатор пропонує порадувати коханого чоловіка та приготувати німецький пивний суп. Запевняємо, що таке незвично для українців блюдо сподобається не тільки йому, всім його друзям але навіть свекру зі свекрухою.
Німецький пивний суп
Продукти
цибуля ріпчаста – 29 г
морква – 31 г
олія – 20 мл
картопля – 66 г
печериці – 20 г
пиво – 60 мл
сіль – 1 г
спеції – 0,5 г
курячий бульйон – 150 мл
зелень – 2,7 г
Приготування
Нарізаємо маленькими брусочками або смужками бекон, обсмажуємо.
Цибулю і моркву дрібно нарізаємо кубиками і обсмажуємо до коричневого кольору на тій же сковороді, де смажився бекон, і перекладаємо на тарілку.
Гриби нарізаємо на пластини і обсмажуємо їх майже до повної готовності.
У бульйон кладемо порізану картоплю, гриби, овочі і бекон, додаємо ковбаски, приправляємо спеціями.
Потім одразу ж вливаємо пиво, перемішуємо і накриваємо кришкою. Залишаємо суп варитися на маленькому вогні.
Подаємо гарячим, посипавши свіжою зеленню петрушки та цибулі з грінками з чорного хліба.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курячі крильця, запечені у пиві та яловичину, тушковану у пиві.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова