Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області, росіяни готують “жест доброї волі”, вивозячи сім’ї та награбоване майно

Схоже, що росіяни активно готуються покинути тимчасово окуповані території Запорізької області. Під приводом евакуації мирних мешканців, вони вивозять награбоване майно. Разом з ним негостинну для ворогів українську землю налаштовуються залишити представники так званої російської адміністрації та їхні родини. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, росіяни продовжують під приводом евакуації мирних жителів вивозити награбоване майно з прифронтових населених пунктів тимчасово захоплених територій Запорізької області. Так, в Михайлівці, зафіксовано евакуацію усього майна разом із співробітниками ворожих фінансових установ на викрадених у місцевих жителів легкових автомобілях.

Також, в Дніпрорудне прибуло 15 автобусів для евакуації представників російських окупаційної адміністрації та так званої “народної міліції” разом з їхніми родинами. Військовослужбовці російських окупаційних військ масово грабують магазини з оргтехнікою та викрадають легкові автомобілі.

Раніше Інформатор писав про те, що викраденого з Херсону єнота росіяни “мобілізували до армії та проте, що у Херсонській області росіяни перевіряють особисті телефони місцевих мешканців та проводять обшуки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору