Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дівчинка, тяжко поранена під час російського обстрілу під Краматорськом, померла у Дніпрі

Атаки російських військових продовжують забирати життя мирних українців. Днями у лікарні Дніпра померла 16-річна Єлизавета Невара. 29 квітня дівчинка отримала важкі поранення після російського обстрілу селища Малотаранівка Краматорського району. Зараз її мати знаходиться у лікарні у важкому стані. 

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, у Єлизавети залишилися старший брат з родиною та тітки.

Ліза народилася у Донецькій області. Навчалася у Краматорській школі №10. Її згадують світлою та хорошою дівчинкою. 8 березня 2023 року вона втратила батька – Джона Невару.

Він був знаним лікарем-отоларингологом у Краматорську. Після початку повномасштабної війни родина евакуювалася з Донецької області в Черкаську область. Батько Лізи очолив фельдшерський пункт у селі Скориківка. Після його смерті сім’я повернулася у Донецьку область”, — йдеться у повідомленні. 

Інформатор Кривий Ріг висловлює свої щирі співчуття родині та близьким дівчинки.

Раніше Інформатор писав про те, що у баштанському районі Миколаївської області ексгумували тіла вбитих росіянами дівчаток та про те, що Росія вбила мирних мешканців у Криворізькому районі.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Нагору