Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Укрзалізниця звільнила провідника, якій за гроші провіз безквіткового пасажира

Керівництво Укрзалізниці надзвичайно піклується про свою бездоганну репутацію. Тому коли у сюжеті “Сніданку з 1+1” від 26 квітня 2023 року пролунав матеріал про провідника, який погодився за окрему плату сприяти перевезенню пасажира без квітка, відреагувало одразу. Провідника звільнили.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, провідника, який погодився сприяти безквитковому пасажиру проїхати за гроші, Укрзалізниця відразу звільнила й скерувала звернення до правоохоронців.

Як наголошується у наданій інформації: “Звільненням справа не обійдеться, адже національний перевізник також скеровує заяву до правоохоронців, щоб розібралися детально з можливим складом злочину й притягли до відповідальності. Це питання репутації компанії і десятків тисяч її співробітників, які працюють і в найскрутніших умовах, ризикуючи життями. Тож, дії щодо тих, хто переступає межу, швидкі та рішучі.
Інша описана в сюжеті схема з нібито гарантованим викупом квитка “посередником” за збільшеною вартістю також лягає в основу відповідної заяви до правоохоронних органів.
Ми просимо пасажирів максимально висвітлювати подібні махінації, якщо вони трапляються з боку окремих співробітників компанії чи третіх осіб”.
Укрзалізниця звертається до пасажирів з проханням не піддаватися на спокусу “лівих” квитків, викривати схематозників і повідомляти про них до контакт-центру Укрзалізниці: 0 800 503 111 або поліції.

Раніше Інформатор писав про те, що “Укрзалізниця” змінила правила перевезення пасажирів і багажу та про зміну графіку руху електрички з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору