Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Випускниця фізико-математичного факультету з Кривого Рогу отримуватиме стипендію від Кабміну: який розмір виплати

За успіхи у навчанні та науковій діяльності відзначили дев’ять студентів та одну аспірантку з Дніпропетровської області. Вони отримуватимуть стипендії Кабінету Міністрів України. Серед щасливчиків і випускниця Криворізького педагогічного університету Анастасія.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації, – передає Інформатор.

«Серед стипендіатів – студенти й аспіранти вишів Дніпра, Кривого Рогу. А також релокованого з Маріуполя університету. Ті, хто зайняв найвищі позиції у рейтингу успішності та мають досягнення у науковій діяльності», – зазначив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОВА Павло Берназ.

Відзначили і студентку Криворізького державного педагогічного університету Анастасію. Дівчина – випускниця фізико-математичного факультету. Неодноразово долучалася до конкурсів студентських робіт.

«Я вже викладаю у школі фізику та математику. Планую вступати у магістратуру, а потім – в аспірантуру. Декілька моїх статей опубліковані у науковому журналі. Рада, що старання оцінили», – розповіла Анастасія.

Студенти-магістранти отримуватимуть 4 тис грн протягом семестру. Аспіранти – 8,5 тис грн упродовж усього навчального року.

Загалом стипендії призначили 76 студентам та 15 аспірантам з усієї країни.

Раніше ми повідомляли, що військовозобов’язаним студентам заборонили виїжджати за кордон. Також ми писали, що у Криворізькому педагогічному університеті влаштували виставку з розписаними гільзами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору