Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До Кривого Рогу з Берислава привезли хлопчика, який залишився один під постійними обстрілами

Один з місцевих медиків Херсонської області повідомив в поліцію, що 13-річний хлопчик залишився сам у зруйнованому від російських атак Бериславі. Бабусю, з якою жив хлопчик, госпіталізували, і він залишився без опіки у місті, яке російська армія постійно обстрілює з усього можливого виду озброєння. У цей час мати хлопця перебуває на ТОТ. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Херсонської області.

З’ясувалося, що мати неповнолітнього проживає на тимчасово окупованій території, тому не може забрати дитину, інших родичів у місті не було. Служба у справах дітей та ювенальні поліцейські вирішили вивезти хлопчика у безпечне місце, адже у деокупованому Бериславі не вщухають обстріли, російські загарбники щодня намагаються знищити інфраструктуру міста, руйнують житлові будинки.

Працівники Бериславського районного відділу поліції привезли хлопчика у місто Кривий Ріг та передали працівникам служби у справах дітей. Вони займатимуться пошуком тимчасового прихистку для хлопця та встановленням його інших родичів, які могли б забрати його до себе, поки бабуся не одужає.

Раніше ми повідомляли про вбивство росіянами криворізького волонтера на Херсонщині. Також ми писали, що Україна повернула з російського полону 24 дитини. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору