Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі можуть знаходитися підозрювані у вбивстві: чоловіки мають навички рукопашного бою

Поліцейські Кривого Рогу допомагають ДРУП ГУНП в Дніпропетровській області в розшуку двох чоловіків, яких підозрюють у навмисному вбивстві. Трагічна подія трапилася у Дніпрі. Підозрювані, спортивної статури, мають навички рукопашного бою, можуть бути озброєні та чинити опір. Можуть знаходитися у Кривому Розі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на КРУП.

9 липня 2018 року двоє зловмисників двічі вистрілили в голову чоловіку на подвір’ї будинку у Дніпрі. Через отримані травми потерпілий помер.

В ході розслідування, сестра вбитого повідомила, що знайшла серед речей свого брата дві розписки, згідно яких вбитий, в грудні 2017 року взяв в борг в одного з нападників 150000 доларів.

Дані підозрюваних у вбивстві:

Сніцар Микита Миколайович: 30 років, уродженець міста Родинське Донецької області. Прикмети: зріст приблизно 175 см, худорлявої статури, волосся чорне, очі карі.

Кардаш Володимир Олександрович: 31 рік, уродженець міста Родинське Донецької області. Прикмети: зріст приблизно 165 см, худорлявої статури, волосся світле коротке, очі карі.

Наразі чоловіків розшукують у Дніпропетровській області, зокрема й у Кривому Розі.

У разі встановлення місцеперебування або отримання будь-якої інформації щодо розшукуваних негайно повідомити в поліцію на лінію 102, або за номером телефону 0936659582.

Оголошення про розшук

Раніше Інформатор повідомляв про підозрюваного у вбивстві, який три місяці переховувався в селі на Дніпропетровщини. Також ми писали, що у Дніпропетровській області затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору