Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Що прогнозують зірки на 12 квітня: Терезам – доленосний дзвінок, Раку – плітки

У середу, на думку астрологів, найбільше пощастить Ракам, Стрільцям і Козерогам. Іншим зірки обіцяють розв’язення проблеми, і, якщо правильно підібрати до них ключ, ситуація обернеться вам на руку.

Астрологи радять усім знакам Зодіаку 12 квітня займатися трудовою діяльністю, оскільки вона допоможе уникнути низки проблем і домогтися гарних результатів, – пише Інформатор.

Овен

Вам буде представлено не тільки продовження, але і посилення сильних енергій, які підштовхують вас до самопізнання. Якщо ви чинили якийсь опір від цього, вам буде незручно. Спробуйте взяти участь у завданні. Запитайте себе. Чому ви говорите і робите певні речі? Якщо ви чесні, винагорода переважить труднощі зростання.

Телець

Ви повинні задати собі багато важливих питань. Всесвіт підштовхує вас на шляху до самопізнання. Якщо ви будете чинити опір, ви не будете в дуже гарному настрої. Ви можете полегшити цей період йогою або медитацією. Ви можете завести щоденник сновидінь. Постарайтеся прислухатися до себе інтуїтивно. Можливо, ви виявите, що у вас вже є відповіді.

Близнюки

Якщо ви відчуваєте, що оточуючі вас недооцінюють, спробуйте піти кудись ще. Просити уваги непривабливо, як і ходити навколо, намагаючись відвернути всіх своєю чудовою статурою або чарівною дотепністю. Ідіть туди, де ви знаєте, що вас цінують, де ваші історії змусять людей сміятися, де ви відчуваєте себе як вдома. Знайте, що якщо ви залишитеся на місці, то нічого, що ви намагаєтеся зробити, не спрацює.

Рак

Ви можете опинитися в незручній ситуації з друзями. Про спільного друга можуть ходити плітки, і у вас виникне спокуса приєднатися до них. Пам’ятайте, що такі історії рідко бувають цілком правдивими. Вам не хотілося б втрачати дружбу, якби він чи вона дізналися, що Ви сказали щось невтішне. Будьте обережні. Люди, з якими ви пліткуєте, можуть пізніше пліткувати про вас.

Лев

Близький друг або колега може отримати особливе визнання за добрі справи. Ви задоволені успіхом свого друга і вдячні за свою удачу. Схоже, ви також досягли довгострокової мети. Хоча ви, можливо, не отримуєте визнання на публіці, як ваш друг, в глибині душі ви знаєте, що досягли того, до чого прагнули. Ваша посмішка говорить про все.

Діва

Можливо, ви нещодавно чули пікантну історію про друга і просто хочете поділитися нею зі своїм оточенням. Будьте обережні з цим імпульсом! Сторона, про яку йде мова, не була б вдячна, якби дізналася про те, чим ви займаєтеся. Ви можете марно нашкодити чиїйсь репутації. Подумайте, як би ви почувались, якби були на чужому місці.

Терези

Схоже, ваш корабель ось-ось прибуде. Цілком ймовірно, що Ви отримаєте лист або дзвінок, який попереджає Вас про хороші фінансові новини. Ваш розум може негайно почати вигадувати, як витратити цю непередбачену удачу. Подбайте про те, щоб не ходити по магазинах. Якщо вкласти їх з розумом, цих грошей може вистачити на все життя.

Скорпіон

Ви можете виявити, що всі ваші останні зусилля були винагороджені. Ваше швидке мислення та прониклива спостережливість вразили інших. Вас, ймовірно, впізнають якимось чином. Не дивуйтеся, якщо ви опинитеся в центрі уваги, червоніючи від похвали. Швидше за все, це додасть вам впевненості в собі і змусить вас замислитися про інші способи просування по кар’єрних сходах.

Стрілець

Якщо ви продавець, очікуйте, що замовлення надійдуть у великому розмірі. Ви надзвичайно переконливі, тому практично неможливо відмовити вам. Всі ознаки вказують на те, що ви досягнете успіху у всьому, за що б не взялися. Скористайтеся цим сприятливим часом. Але будьте обережні, якщо ви опинитесь на стороні продавця. Можливості, які здаються занадто хорошими, щоб бути правдою, як правило, такими й є.

Козеріг

Це хороший день, щоб провести його з сім’єю, як ви любите робити. Постарайтеся якомога швидше позбутися домашніх справ і заплануйте що-небудь веселе на другу половину дня. Можливо, вам сподобається прогулянка в парку чи кіно. Можливо, було б весело спекти печиво. Що б ви не вирішили, тепло і любов пронизують повітря, створюючи прекрасні спогади.

Водолій

Планетарні енергії можуть наштовхнути вас на духовні питання. Можливо, ви не мислите релігійними термінами. Швидше за все, ви зосередитесь на стані людства та на тому, що ви можете зробити, щоб допомогти іншим, менш щасливим. Зробіть кілька дзвінків або проведіть дослідження в Інтернеті. Дізнайтеся, як ви можете взяти участь. Якщо у вас не вистачає часу, грошовий подарунок може допомогти вам відчути себе більш згуртованим і спокійним.

Риби

Риби, можливо, ви думаєте про політичні чи соціальні питання, зокрема про погіршення планети. Ви можете турбуватися про своє майбутнє та майбутнє своїх дітей. Ви можете спробувати підняти цю тему на світських зборах. Хтось, кого Ви там зустрінете, обов’язково навчить вас чогось з цього питання. Якщо вам потрібно взяти подальшу участь у підвищенні обізнаності людей про цю проблему, зробіть це!

Раніше ми розповідали, що у квітні Землю накриють потужні магнітні бурі. Писали, що у Кривому Розі пройде благодійний концерт на підтримку ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору