Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Скандал у лікарні Кривого Рогу: місцева жителька порадила українським військовим «здаватися в полон»

Попри всі злочини росіян, в Україні ще залишаються люди, які ніби не помічають або не хочуть помічати, що несе із собою так званий “руський мир”. Для них ворогами є українські, а не російські військові. І такі “сліпі та глухі”, але агресивні громадяни живуть і в Кривому Розі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “Дніпро оперативний – Війна”, неприємний випадок стався нещодавно у Криворізькій міській лікарні №2.

Один з українських військових написав: “Лежу в лікарні у “тисячі” (Кривий Ріг), вийшов із товаришем військовим на перекур. Повз проходила жінка, яка побачивши нас, явно почала висловлювати своє невдоволення з приводу поранених. А саме, казала: «Чому ви не здалися в полон?» тощо. Після цього ми піднялися, знайшли її і вирішили дізнатися, до чого було це питання. Трохи дико чути такі запитання».

Як виявилося, жінка вважає, що військові самі винні у своїх пораненнях, бо якби вони здалися у полон росіянам, то були б цілими та неушкодженими.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканка Кривого Рогу через соцмережі підтримувала дії країни-агресора, та про те, що зрадники з Дніпропетровської області “кричали” про любов до росії.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору