Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дощ, дощ, та знову дощ: якою буде погода у Кривому Розі 10 квітня

Дощі не полишають Кривбас. При цьому, найближчими днями синоптики ясної погоди навіть не прогнозують. Тому парасольки все ще залишаються актуальними.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на метеосайт SINOPTIK, 10 квітня у Кривому Розі з самого ранку й до пізнього вечора небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

Температура повітря коливатиметься від 8 градусів тепла вночі до 14 вдень. Вітер східний. північно-східний силою 1,3 – 3,4  метра на секунду.

За народним прогнозом у цей день, якщо закінчувались заморозки, виганяли худобу на пасовисько. В залежності від температури повітря з цього дня вилітають джмелі і комарі. Наші пращури продовжували спостерігати за птахами і складати по них прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалось холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо мало бути теплим.

Раніше Інформатор писав про те, що у парку “Веселі Терни” квітнуть первоцвіти та дерева, та про те, де у Кривому Розі можна побачити квітучі шафрани

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору