Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі дівчинка пішла з дому, а мати й не помітила: де знайшли неповнолітню

15-річна дівчинка-підліток вирішила погуляти, доки її мати спала. Мала тихесенько вийшла з дому й пішла собі. Добре, що на “мандрівницю” без дорослих звернули увагу небайдужі люди, які подзвонили у поліцію. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу, днями, патрульні поліцейські отримали виклик від перехожої жінки про виявлення неповнолітньої дівчини в Покровському районі.
На інспекторів очікувала заявниця з 15-річним підлітком. Дитина повідомила, що приїхала до своєї тітки, але потрапити до неї не змогла. Патрульні зателефонували матері дитини, яка пояснила, що не знала про те, що її донька поїхала, оскільки відпочивала. Жінка негайно виїхала на за дівчинкою
Поліція звертається до батьків з проханням уважніше стежити за своїми дітьми, особливо малюками, аби надалі уникнути неприємностей, оскільки в такому віці вони дуже активні та допитливі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області розшукали двох дівчат, які загубилися в полі та про дитину, яка отруїлася алкоголем.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору