Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Стали відомі подробиці вибуху у багатоповерхівці Кривого Рогу

Вранці 3 квітня, в одній з квартир у багатоповерхівці на вулиці Героїв полку «Азов» (колишня Черняховського) стався вибух. За попередньою інформацією, вибух стався через витік газу в одній із квартир. Але остаточні висновки зробить слідство.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу.

Екстрені служби прибули на місце оперативно. З будинку було евакуйовано 10 мешканців. У результаті вибуху опіки отримав 67-річний чоловік, який проживає у цій квартирі. Він госпіталізований у 2 міську лікарню. Стан потерпілого вкрай важкий, в нього опіки 75% тіла. Лікарі боряться за його життя. Ще дві жінки з діагнозом «отруєння продуктами горіння» були госпіталізовані у 1 міську лікарню. Їм надана уся необхідна медична допомога, зараз їх вже виписали. Інші люди отримали необхідну допомогу на місці.

За інформацією ДСНС, руйнувань несучих конструкцій у будинку не виявлено. З матеріального резерву міста, у першу чергу, була виділена плівка та інші матеріали, щоб оперативно закрити вибиті вікна, аби не потрапляв дощ. Зараз всі вікна вже закриті за виключенням квартири, де стався вибух – тому як там ще проводяться необхідні роботи. Потім буде проведене скління та на підставі складених комісій актів, жителям будинку буде надана інша допомога.

Створена комісія провела обстеження постраждалих квартир, по п’яти вже складені акти. Також зараз будинок вже підключений до світла та води. 4 квітня почнеться підключення до газу.

Раніше Інформатор повідомляв, як в будинку вибухнув котел. Також ми писали, що в одному з будинків Кривого Рогу виявили бойовий снаряд.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору