Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 2 квітня: Рибам – несподівані гості, Близнюкам – хороша новина

Зустріч із минулим, яка ймовірна цього дня, допомагає людині позбутися вантажу минулих років, який тисне на плечі важким тягарем.Особливо сказане вище торкнеться взаємин із близькими – чи не дуже – людьми, які застигли у стані статус-кво.

Схоже, настав час повернути до життя “справи давно минулих днів” і розставити крапки над “і”, щоб або продовжити стосунки з цією конкретною людиною, або назавжди завершити їх, – пише Інформатор.

Овен 

Сьогодні представникам вашого знака можна – хоча б на якийсь час – забути про оточення, а подумати про себе – приділити увагу своєму душевному, а заразом і фізичному стану.

Телець 

Сьогодні – втім, як і завжди – необхідно зважувати кожне своє слово: перебуваючи в стані роздратування, ви легко можете наговорити того, про що згодом сильно шкодуватимете.

Близнята 

Ваші доброзичливість і товариськість сьогодні знадобляться вам як ніколи: люди, що оточують вас, будуть потребувати душевного тепла і уваги — не соромтеся їм їх дарувати.

Рак 

Не варто заглиблюватися у спогади, навіть якщо вони будуть дуже приємними: таким чином ви ризикуєте загубитись у часі та підійти до подій сьогоднішнього дня за мірками вчорашнього.

Лев 

Вам дуже важко у когось просити пробачення – ваша королівська гідність, як правило, перешкоджає цьому, але сьогодні визнання своєї провини виявиться єдиним способом помиритися з близькою людиною.

Діва 

Розуміння того, як правильно вибудовувати подальші стосунки з близькою людиною, яке довгий час не складалося у вашій свідомості, прийде до вас начебто само собою – точніше, від зірок.

Терези

Вам сьогодні бажано максимально відгородитись від навколишнього світу – скоротити спілкування, оминати місця масового скупчення людей: це дасть вам можливість уникнути прикрих конфліктів та сварок.

Скорпіон 

Не намагайтеся довести комусь свою правоту: по-перше, вам це все однаково вдасться, а по-друге, залиште іншій людині право на власну точку зору – всі не можуть однаково думати.

Стрілець

Необхідно скористатися можливістю вивести на новий – ближчий – рівень стосунки з кимось із важливих для вас людей: від цього часу ви почнете краще розуміти одне одного.

Козоріг 

Серед ідей, які сьогодні будуть спадати вам на думку, трапляться по-справжньому варті – намагайтеся їх якось зафіксувати, щоб не забути: найкраще – записати для пам’яті.

Водолій 

Намагайтеся сьогодні чимось потішити близьких вам людей – рідних, друзів, співробітників: приділіть їм час, подаруйте хоча б невеликі сувеніри: їхня подяка не матиме меж.

Риби 

Бажання зайнятися якимось видом творчості вдало збігатиметься з енергіями дня, які всіляко вітатимуть креатив: навіть скромне хобі дасть можливість створити справжній витвір мистецтва.

Раніше ми розповідали, чи станеться перейменування Дніпропетровської області. Писали, що в Україні самокати та моноколеса визнали транспортними засобами та що у Дніпропетровській області розшукують 12-річного хлопчика.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору