Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Опублікували мапу таборів, куди росіяни вивозять українських дітей

Одним з методів, за допомогою якого росія намагається знищити українців, як націю, є насильницька депортація українських дітей. При цьому, як виявилося, цей процес має систематичний характер й завчасно підготовлений. Куди саме везуть?

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр Спротиву, географія розташування таборів досить широка – від Криму до європейської півночі росії та від Луганщини до Чечні. На мапі позначено 45 дитячих та 12 військових таборів.

Мапа таборів для українських дітей у росії

Мапа таборів для українських дітей у росії

До таборів потрапляють:

  • сироти, при цьому деякі з яких стали такими внаслідок вбивства їх батьків самими росіянами;
  • діти з інтернатів, які мають родичів в Україні, але їх все одно примусово вивозять;
  • діти батьків, які не пройшли фільтрацію й потрапили до російських катівень;
  • окремі інші випадки.

У звичайних таборах, за заздалегідь підготовленою програмою, дітей навчають російській історії, викривленому трактуванні війни в України, також діти там вчать російський гімн.

Так звані військові або мілітарні табори займаються “перевихованням” підлітків, з яких росіяни намагаються зробити свого роду “універсальних солдатів”, які будуть відрізнятися особливою жорстокістю, аби надалі використати їх проти України.

Раніше Інформатор писав про те, що у Херсонській області росіяни припинили трансляцію українських телеканалів та про те, на тимчасово окупованих територіях окупанти вимагають навчати дітей за російськими програмами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору