Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік з Дніпропетровської області розбестив 5-річного хлопчика в покинутій будівлі: що вирішив суд

Маленькі діти довірливі. Залишись навіть на короткий час без нагляду батьків, вини у будь-яку мить можуть стати жертвою дорослих збоченців. Тому, знаходячись на вулиці, так важливо весь час тримати своїх непосидючих бешкетників у полі зору.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на офіс Генерального прокурора України, у вересні 2022 року мешканець Дніпровського району під’їхав до 5-річного хлопчика, який грався біля свого будинку. Під вигаданим приводом пригостивши солодощами, засуджений відвіз дитину до покинутої будівлі та вчинив розпусні дії.

Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачений свою вину не визнав. Але суд, розглянувши всі обставини справи, призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Дані про чоловіка будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області батько згвалтував 11-річну доньку, та про те, що у Дніпропетровській області вихователь дитячого будинку розбещував вихованку.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору