Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі дощитиме: не забудьте про парасольки

Теплий весняний дощ – це саме те, що зараз треба українській природі, що просинається. Саме таким дощем обіцяють порадувати криворіжців синоптики 28 березня. Тільки треба не забути взяти із собою парасольки. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на метеосайт SINOPTIK, 28 березня у Кривому Розі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. температура повітря коливатиметься від 3 градусів тепла вночі до 10 вдень. Вітер південно-східний 3,7 – 6,2 метра на секунду.

За народним прогнозом, 28 березня вшановується пам’ять мучеників Агапія, Пуплія та ін. Погоду цього дня передвіщають вода і птахи. У давнину помітили: якщо весняна вода тече повільно, то рік очікується важким. Якщо ж у цей день прилітають чайки, то можна чекати тепла. У наших пращурів був такий звичай: якщо цієї ночі почуєш, як виє собака, слід повернути подушку, щоб сон був хорошим.

Раніше Інформатор писав про те, як виглядає парк Веселі Терни у Кривому Розі на початку березня, та про те, як просинається Кривий Ріг після зими.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору