Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 25 березня: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 25 березня розповість, кому не варто довіряти малознайомим людям, а хто пожинатиме плоди своєї праці. Пощастить Овнам, Стрільцям, Рибам, в той же час обачними цього дня варто бути Ракам, Скорпіонам, Козерогам.

День створений для відпочинку і той хто завтра відпочине найкраще, матиме хороші робочі результати опісля цього відпочинку, – радить Інформатор.

Овен

Якщо ви займетеся наведенням порядків у своїх речах, знайдете якийсь важливий документ, який вважали давно втраченим.

Телець

Близькі люди зійдуться у серйозній суперечці, і ніхто не захоче поступатися. Тільки у ваших силах повернути мир у дорогий для вас колектив.

Близнюки

Ваша довірливість може принести неприємності. Навколо багато шахраїв, яких цікавить зовсім не ваша особистість, а ваш гаманець.

Рак

Не відмовляйте людям, коли вас просять про допомогу. Водночас не нав’язуйте свою думку, якщо вас не запрошують.

Лев

Цього дня вам доведеться пожинати плоди своєї минулої праці. Як ви працювали, так тепер і будете винагороджені цілком справедливо.

Діва

День сприятливий для вирішення юридичних питань та відвідування бюрократичних інстанцій. Все піде, як по маслу.

Терези

Варто якимось паперам потрапити до вас у руки, і вони вже не відпустять вашої уваги до самого кінця дня, доведеться все перевіряти ще раз.

Скорпіон

Бажано спочатку встановити собі ліміти на банківські картки, тому що день загрожує серйозними витратами, іноді безглуздими.

Стрілець

Навколо вас багато заздрісників, так що поводьтеся скромніше, якщо вірите в теорію пристріту та псування – все можливо цього дня.

Козоріг

Як тільки ви виконаєте ці зобов’язання, на вас відразу повісять чергові завдання. Схоже на замкнене коло, з якого схочеться вирватися.

Водолій

Суперечливий день. Конфлікт на роботі може закінчитися на вашу користь, що підніме ваш авторитет в очах оточення.

Риби

Прояв егоїзму в цей день зіграє з вами злий жарт, і ви залишитеся наодинці зі своїми проблемами, які легше вирішувати спільно.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі вандали обмалювали вагон швидкісного трамваю. Писали, що у Кривому Розі на добу перекриють рух на одній із доріг.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору