Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворізькі вимагачі залишили чоловіку поховальний вінок на автівці, щоб він сплатив “борг”

До правоохоронців звернувся мешканець Кривого Рогу і розповів, що упродовж тривалого часу невідомі особи погрожують йому та змушують виплатити їм 3 тисячі доларів, які він начебто заборгував. Фігуранти «тероризували» чоловіка погрозами, а не досягнувши бажаного, залишили на капоті його авто поховальний вінок. Поліцейські встановили осіб причетних до вимагання.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Поліцію Дніпропетровської області.

14 березня, правоохоронці затримали одного з учасників групи під час отримання від потерпілого частини «боргу». Другого фігуранта правоохоронці затримали на виїзді з області. Вимагачами виявилися місцеві мешканці 24-х та 25-ти років. Молодший є підсудним у справі за фактом скоєння розбійного нападу.

За вимагання чинним законодавством передбачена кримінальна відповідальність – від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Затримання зловмисника

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області троє грабіжників напали на чоловіка та відібрали в нього 350 тисяч доларів. Також ми розповідали про кримінальні розбірки і вимагання у Дніпрі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору