Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пив антифриз і з пораненнями 42 дні пробув у підвалі під Бахмутом серед мертвих побратимів: у Дніпрі лікують бійця ЗСУ

Олексій Гордєєв – боєць ЗСУ, який 42 дні пробув у підвалі в селі під Бахмутом. У чоловіка в тілі дірки від куль, уламки у спині та стегні. Полоненого українського бійця витяг доброволець ЗСУ з Нової Зеландії.

Розповідає Інформатор з посиланням пост Андрія Цаплієнко.

Воїни, які звільнили село під Бахмутом, знайшли у підвалі полоненого українського бійця Олексія Гордєєва. Нагорі точилися бої, а поранений Олексій більше місяця лежав в підземеллі серед вбитих і вмираючих від ран товаришів, яким він хотів, але не міг допомогти. Харчувався крихтами – схуд з 80 до 42 кг – пив із калюж, а коли вода закінчилася, отруйний антифриз із нагрівача. Зараз Олексій у шпиталі у Дніпрі. Його прооперували, лікують від отруєння та дистрофії, скоро переведуть до клініки у Києві.

“Наші молитви ближче до Бога, бо наші хлопці воїни світла! Щира дяка всім, хто молився, шукав, підтримував і допомагав, був поруч всі ці нескінченні півтора місяці. Ми разом знайшли нашого Козака! Слава героям”, – написав батько бійця Олександр Гордєєв.

Раніше ми розповідали, що у Мечникова рятують шахтаря з Дніпропетровської області. Також ми писали, що Дніпровські лікарі дістали кулю з шиї бійця.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору