Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Хтось украв мій самокат! Допоможіть… Дуже не хочу засмучувати батьків”, – у Дніпропетровській області допомогли дівчинці

З проханням допомогти, 9 березня близько 18:00, до правоохоронців звернулася 12-річна дівчинка. Дитина гуляла на вулиці у Дніпрі та залишила біля гаражів свій самокат, а за кілька хвилин повернувшись, не виявила його на місці та не знайшла поруч. Патрульні одразу прибули до маленької заявниці, де вона вже їх очікувала разом із мамою.

Повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області.
Патрульні передали усім екіпажам прикмети транспортного засобу дитини. Один із екіпажів одразу повідомив, що за півгодини до виклику дівчинки спілкувався з громадянином, що мав схожий самокат. Патрульні одразу попрямували до місця мешкання чоловіка для перевірки.

Там вони виявили його та самокат, схожий за прикметами на самокат дівчинки. Чоловік зізнався, що взяв його. На місце прибула матір дівчинки і впізнала транспортний засіб своєї дитини.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до відділку поліції для з’ясування усіх обставин.

Раніше Інформатор повідомляв про чоловіка, який намагався вкрасти велосипед на очах у продавця. Також ми писали про ще одного горе-грабіжника, який хотів вкрасти велосипед, але його зняла камера відеоспостереження.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору