Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під Бахмутом загинув доброволець і працівник Інгулецького ГЗК

Біля Бахмута загинув боєць Михайло Валерійович Борисов, мешканець селища Широке. Йому було 37 років. Михайло працював машиністом-екскаваторником на Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінаті. Без батька залишилось троє дітей, без сина – батьки, без улюбленого дідуся – півторарічний онучок.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку РДА.

Коли почалася повномасштабна війна, Михайло був одним з перших, хто став до лав Збройних Сил, і вже 24 лютого 2022 року, без жодних вагань, пішов до терцентру комплектування і записався добровольцем. Спочатку стояв на захисті рідного селища, а потім і Донеччини.

Своїй дружині Юлії він сказав: «Ти будеш мною пишатися!». Так і вийшло, адже бойові побратими згадують його як рішучого, сміливого та професійного військового, а його звитяжним бойовим шляхом пишається уся Широківщина, усе Криворіжжя, уся Україна. «Мій коханий був добрим сім’янином, неймовірно працьовитим, чуйним другом та опорою. Для дітей – авторитет і неймовірно ласкавий батько. Для найменшого сина, якому 12 років, він був прикладом мужнього і доброго чоловіка!» – розповіла Юлія.

Михайло зі своєю сім’єю

Вічна Слава Герою!

Раніше ми розповідали, що біля Водяного загинув боєць і батько двох дітей з Дніпропетровської області.

Писали про те, що на фронті загинув десантник і батько двох дітей з Дніпропетровської області  та про те, що на Харківщині загинув боєць і батько двох доньок з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору