Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

За тиждень у Кривому Розі від коронавірусу померли троє людей

У Кривому Розі почастішали випадки захворювання на COVID-19, зокрема й серед дітей. Зросла кількість госпіталізацій і летальних випадків. У Кривому Розі зареєстровано 109 випадків проти 73 за попередній тиждень. Зареєстровано 3 смертельні випадки за тиждень з 21 до 28 лютого. 

Станом на 28 лютого в криворізьких лікарнях перебувають 429 хворих на ковід, з них 52 дитини, – передає Інформатор з посиланням на «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ України».

Знизити ризики важкого перебігу та небажаних наслідків допомагає вакцинація, особливо важлива для тих, хто в групі ризику, як от люди, старші за 60 років. Дізнатись адресу найближчого пункту вакцинації можна у сімейного лікаря.

До пріоритетних груп, яким необхідна вакцинація проти COVID-19, належать і особи, які перебувають на діалізі. Вакцинуватись корисно також тим людям, які часто з ними контактують: членам сімей, перевізникам та медперсоналу діалізних центрів.

Люди, які перехворіли на COVID-19, мають більший ризик розвитку ряду серцево-судинних патологічних станів порівняно з тими, хто не хворів.

Раніше ми повідомляли про 7-місячне немовля з Кривого Рогу захворіло на ковід.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору