Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 1 березня: день, в який усі придбання і починання будуть вдалими

Експерти по зірках в своєму астрологічному прогнозі на 1 березня показали, що готують зірки всім представникам зодіакального кола на початок нової пори року. 

Інформатор розповість гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Овен

В цей день у вас буде прекрасна нагода налагодити стосунки з членами сім’ї, з якими ви маєте багато суперечок та конфліктів. Не зволікайте та використайте щасливу годину з користю.

Тілець

Тільці, ви відчуваєте, що у вас не все гаразд у житті, але насправді це немає серйозного впливу на стан справ. Необхідно вирішити дрібні проблеми.

Близнюки

Удача вам про них сам багато приємних емоцій, можливостей та шансів. Але встигнути все просто неможливо, тому вам доведеться розставляти пріоритети.

Рак

Раки, не сумнівайтеся у правдивості тих слів, які почуєте. В цей день вам не будуть брехати, а тому ви матимете можливість докопатися до правди.

Лев

Леви, зверніть свою увагу на те, що вам кажуть і коли. Цілком імовірно, що вас оточують не зовсім добросовісні люди. Але і є і гарні новини: вам вдасться покласти кінець токсичним взаєминам.

Діва

Діви, відволічіться від своїх проблем і зверніть увагу на негаразди рідних. Ви зможете допомогти швидко, не витрачаючи свого часу.

Тереза

Терези, вам здається, що у вас обвели навколо пальця, але це зайва тривога, яка не принесе вам позитивних результатів. Забудьте та рухайтеся далі.

Скорпіон

Скорпіони, ваш фокус буде зміщатися у сторону романтичних стосунків. Не забувайте про свою роботу та кар’єру, якою ви так опікуєтеся.

Козоріг

Козероги, вам вдасться абсолютно все, за що ви будете братися. Тому не гайте часу та проведіть день з користю.

Стрілець

Стрільці, знайти собі ціну. Вірніше: виключити взагалі імовірність підкупу. Вам траплятимуться люди недостойні вашого часу та уваги.

Водолій

Водолії, не бійтеся говорити, що думаєте своєму партнеру. Саме так вам вдасться налагодити стосунки та забути про минулі проблеми.

Риби

Риби, рішення вашого питання прийде до вас в руки неочікувано. Не відмовляйтеся одразу, і добряче подумайте.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі оголосили про відкриту спадщину на дві багатокімнатні квартири.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору