Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гороскоп на 25 лютого: що обіцяють астрологи

Гороскоп на 25 лютого розповість, кому зранку треба активно працювати, а на кого чекають серйозні зміни у житті.

Інформатор розповість, гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Овни

25 лютого Овни можуть зробити хибний крок, кажуть зірки. І радять вам по можливості відмовитися від будь-яких серйозних змін у житті цього дня.

Тельці

Якщо Тельцям доведеться обирати між особистим та громадським, 25 лютого потрібно зробити ставку на друге, кажуть зірки. І радять вам у цей день не намагатися осягнути неосяжне.

Близнюки

25 лютого все буде в руках Близнюків, у тому числі й чиясь доля. Зірки радять вам цього дня серйозно поставитися до цієї своєї ролі. Інакше ваше реноме може постраждати.

Раки

Цієї суботи вам потрібно думати перш за все про власні завдання, а вже потім про ті, про які вас проситиме оточення. Допомогу у цей день потрібно надавати точково, кажуть зірки.

Леви

25 лютого у Лева буде непростий день: їм доведеться встигати скрізь і всюди. Зірки радять вам цієї суботи стати рано. Якщо з самого ранку не ставати до справ, вони наздоженуть вас, як снігова куля.

Діви

Діви повинні будуть діяти сміливо та рішуче. Зволікання 25 лютого буде як поразка, кажуть зірки. І радять вам не боятися своїх ідей.

Терези

25 лютого у Терезів можуть з’явитися цілком дієздатні помічники. Важливо вчасно виявити їх. А для цього доведеться зменшити пиху цієї суботи, кажуть зірки.

Скорпіони

25 лютого Скорпіони мають довіритися своїм почуттям, кажуть зірки. У цей день логіка буде поганим помічником, як і близькі люди.

Стрільці

Стрільці можуть перевершити себе цієї суботи, кажуть зірки. Важливо буде лише одне – віра у свої сили. Якщо засумніваєтесь у собі хоч на мить, можете не розраховувати на успіх.

Козероги

25 лютого Козерогам потрібно буде зайнятися чимось новим. Зірки радять вам запастися надійними наставниками. Якщо серед них виявляться недопрофесіонали, ваш результат може виявитися слабшим за очікуваний.

Водолії

Зірки дозволяють Водоліям цієї суботи діяти спонтанно. Якщо чітко дотримуватиметеся планів, ризикуєте упустити важливу можливість у житті.

Риби

25 лютого Рибам краще не висуватись, кажуть зірки. І радять: якщо ви працюєте цієї суботи, постарайтеся не показуватися на очі начальству.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі погасили благодійну марку «ПТН. ПНХ».

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору