Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На 16 лютого та річницю повномасштабного вторгнення росіяни готують масовані ракетні удари по Україні

Вдень 16 лютого російські окупанти можуть завдати повторних ракетних ударів по Україні. Вони вишукують нову тактику. Ворог намагається обійти нашу протиповітряну оборону.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та керівницю об’єднаного пресцентру оперативного командування “Південь” Наталію Гуменюк, росіяни шукають нову тактику, яка буде для них результативною.

Як розповіла Гуменюк: “Згадаймо попередні масовані ракетні атаки та співвідношення запущених ракет та знищених силами протиповітряної оборони. Воно не влаштовувало військово-політичне керівництво країни-агресора. Зараз у російських пабліках спостерігають за результатами цієї нічної атаки. Вони вже рапортують, що було вражено понад 11 областей, а це говорить про просування наративів побєдоностності”.

Водночас секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що росія готується до масованої атаки 23-24 лютого, тобто річницю повномасштабного вторгнення. За його словами, наша країна до цього готова.

Ми з вами починали говорити, що вони готуються і будуть намагатися 23-24 лютого зробити ще одну спробу масованої атаки. До цього треба спокійно ставитися. Ми до цього готові. Я думаю, що ми вже розуміємо, що таке атаки, після того, як “приймали” за один день 115-120 ракет. Впораємося і з цим днем. Так, буде важко, але ми все пройдемо”, – сказав Данілов.

Раніше Інформатор писав про те, що у ніч проти 16 лютого ворог випустив по Україні 32 крилаті ракети та скільки з них знищено.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору