Йогуртовий крем — це свіжа і легка заготівля, якою можна насолоджуватися соло, або подавати у дуеті з тортами, тістечками і будь-якою іншою солодкою випічкою.
Ви можете доповнити йогуртовий крем сезонними фруктами і ягодами, мюслі, насінням, печивом або пластівцями, – пропонує Інформатор.
Інгредієнти:
- Вершки 30% – 250 мл
- Грецький йогурт – 70 г
- Пудра цукрова – 40 г
Рецепт приготування:
Перелийте дуже холодні свіжі вершки в охолоджену миску. Всипте половину кількості цукрової пудри і почніть збивати міксером. Продовжуйте, поки вершки не будуть добре збиті.
Викладіть грецький йогурт в іншу охолоджену миску. Додайте решту пудри. Добре перемішайте виделкою. У вас повинен вийти гладкий і однорідний крем.
У йогуртовий крем почніть потроху вводити збиті вершки. Акуратно перемішайте лопаткою рухами знизу вгору. Коли крем буде готовий, поставте його в холодильник і дістаньте перед подачею.
Раніше ми розповідали, як приготувати солону карамель вдома.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок