Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Стало відомо ще про одну поранену від російського обстрілу жінку у Дніпропетровській області

Вдень 9 лютого росіяни тричі обстріляли Дніпропетровську область. Під вогонь потрапило місто Марганець. Гатили з важкої артилерії.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, 9 лютого у Дніпропетровській області був напружений день. Війська рф тричі вгатили з важкої артилерії по Марганцю Нікопольського району.
За уточненими даними, внаслідок ворожих атак постраждало четверо осіб – три жінки та 12-річна дівчинка. Наразі дитина і ще дві поранені шпиталізовані, вони перебувають в стані середньої тяжкості. Одна жінка лікується амбулаторно.
Стосовно руйнувань: в місті понівечено будівлю одного з підприємств, будівлю водопровідно-каналізаційного господарства, спортивну школу, магазин, кав‘ярню, пошту. Також потрощено 18 житлових будинків, з десяток господарських споруд, 4 автівки, газогони, лінії електропередач, водогін та декілька сонячних панелей.

Війська рф тричі вгатили з важкої артилерії по Марганцю Нікопольського району.

Війська рф тричі вгатили з важкої артилерії по Марганцю Нікопольського району.

Потрощено 18 житлових будинків

Потрощено 18 житлових будинків

В інших районах області день минув спокійно.

Щодо Кривого Рогу за даними ради Оборони міста,  уКриворізькому районі, не дивлячись на численні тривоги, обстрілів та прильотів не було. Проте, за інформацією військових, залишається високою загроза застосування противником ракетного озброєння та БПЛА по об’єктах цивільної інфраструктури на всій території України.

Про те, як у Дніпропетровській області минув день 8 лютого, Інформатор писав раніше.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору