Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув працівник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

27 січня поблизу населеного пункту Дружба Донецької області, де зараз тривають найзапекліші бої, загинув Олександр Перов. Чоловік багато років працював машиністом тепловозу у залізничному цеху № 2 “АрселорМіттал Кривий Ріг”, був зайнятий у технологічному процесі металургійного виробництва. На військову службу Олександр був призваний у листопаді минулого року, служив солдатом інженерно-саперного відділення.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку підприємства.

«Олександр мав багатий професійний досвід та педагогічні здібності. У якості наставника він навчав початківців-залізничників усім нюансам своєї справи, – говорить Валерій Руденко, заступник начальника ЗЦ № 2. – Важко та гірко повірити, що такі люди, як Олександр, нас залишають. На жаль, це не єдина втрата у нашому цеху. Але справа колег, які загинули за свободу України, пам’ять про них  продовжує жити у наших серцях та у наших справах. Я впевнений, що після Перемоги України в цій страшній війні справу Олександра продовжить його брат Сергій, який теж є працівником нашого цеху і який зараз теж воює за свободу країни».

Висловлюємо щирі співчуття родині Олександра Перова, його колегам та усім, хто його знав.

Раніше ми розповідали, що у боях за незалежність України загинув сортувальник-здавальник металу комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору