Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі через світлофор, що не працює, пішохід потрапив під машину

Необхідність жорстокої економії електроенергії змусила владу Кривого Рогу зовнішнє освітлення вулиць. Але разом з тим працювати перестали й світлофори. Це значно ускладнює дорожній рух та створює аварійно небезпечні обставини.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку районну поліцію, 31 січня близько 18:00 у Довгинцівському районі Кривого Рогу сталася дорожньо-транспортна пригода. Під колеса легковика Daewoo Lanos потрапив 63-річний пішохід.

Відомо, що автомобіль їхав зі сторони кільця у бік Дніпровського шосе. В цей час проїзну частину по пішохідному переходу перетинав чоловік. Через відсутність електроенергії світлофор не працював. Пішохід, не переконавшись у безпечності переходу дороги, вийшов на проїжджу частину. Водій Lanos помітив його тільки тоді, коли постраждалий був вже надто близько, щоби встигнути загальмувати. У результаті він збив пенсіонера.

Постраждалого з численними переломами відвезли до лікарні. Про стан його здоров’я наразі невідомо.

Обставини події з’ясовує поліція.

Правоохоронці вкотре просять криворіжців не наражати себе на небезпеку та у темний час доби користуватися світловідбивними елементами на одязі. Окрім того, переходячи вулицю навіть по пішохідному переходу, переконуватися у тому, що поблизу немає машин і рух є безпечним.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому розі легковик наїхав на пішохода й людина загинула. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Фото: HKR

Альона Свірідова

Нагору