Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Гендиректор Мотор Січ співпрацював із терористами днр

У жовтні минулого року СБУ затримала почесного президента компанії Мотор Січ, екснардепа В’ячеслава Богуслаєва. Як виявилося він активно співпрацював з росією, а також з терористами «днр». Останніх він суттєво підтримував фінансово. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на СБУ, контррозвідка та слідчі Служби безпеки викрили нові факти злочинної діяльності президента АТ «Мотор Січ», який підозрюється в роботі на агресора.
У ході слідчо-оперативних дій встановлено, що після початку повномасштабного вторгнення високопосадовець фінансував терористичну організацію «днр». Зокрема, через сплату «податків» та «зборів» у бюджет цього квазіутворення.
Серед іншого, Богуслаєв співпрацював з українським підприємством, яке з 2014 року знаходиться під контролем так званої «днр». Його метою було постачання авіакомплектуючих до підприємств військово-промислового комплексу рф.
Встановлено, що через оборудку «бюджет» терористичної організації «днр» отримав понад 290 млн російських рублів у вигляді «податків» від реалізації авіапродукції для потреб рашистів.
Одержані гроші керівники окупаційної адміністрації Донецька спрямовували на потреби військових угруповань рф, які беруть участь у бойових діях проти Сил оборони на східному фронті.
На підставі цих доказів слідчі Головного слідчого управління СБУ повідомили очільнику промислового гіганта про нову підозру, а саме сприяння діяльності терористичної організації.
Крім цього під час нових обшуків правоохоронці виявили понад два десятки медалей, грамот та почесних нагород президенту АТ «Мотор Січ» від представників військово-політичного керівництва рф.
Триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин злочинів та притягнення винних до відповідальності.

Так відзначили на росії зрадника

Так відзначили на росії зрадника

Оцінила Іуду й російська церква

Оцінила Іуду й російська церква

Нагородний годинник від ворога

Нагородний годинник від ворога

І ці теж подарували за зраду

І ці теж подарували за зраду

Українського ексвисокопосадовця нагороджено орденом країни-агресора

Українського ексвисокопосадовця нагороджено орденом країни-агресора

Свідоцтва зради

Свідоцтва зради

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ завершило обшуки у церквах Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору