Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків: подробиці

Укрзалізниця продовжує викорінення зловживань та спекуляцій перекупщиків на білетах. Відтак, запроваджує нові правила, що мають цьому посприяти.

Про це розповіла пресслужба компанії – передає Інформатор з посиланням на Інформатор Україна. Зокрема, вводяться наступні правила:

  • змінили правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс № 67/68 Київ — Варшава — Київ: тепер — тільки онлайн;
  • звільнили співробітників, які були залучені в схеми перепродажу квитків за «комісію»;
  • відсьогодні вводимо нові правила випуску у відкритий продаж повернутих квитків.

В “Укрзалізниці” зазначають, віднині всі квитки, що повертатимуться на конкретну дату, будуть вводитись у систему чітко за один день до дати поїздки між 08:00 та 09:00.

Тобто загальний продаж квитків стартуватиме за 20 днів до рейсу, а квитки, які повертали, виставлятимуть на продаж за день до відправлення.

«Якщо ви не встигли придбати квиток за 20 днів, тепер не потрібно за ними полювати чи звертатись до «перекупщиків» — можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей чіткий часовий проміжок. А квитки, які будуть здаватись день у день, повертатимуться в систему не пізніше, ніж за 30 хвилин після здачі», — додали в компанії

Нагору