Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Миколу Тищенка виключили з фракції “Слуга Народу”: за що

Народний депутат “Слуги народу” Микола Тищенко відправився під час повномасштабної війни до Таїланду. Там у нього запланована зустріч в чотиризірковому готелі для “покращення взаємодії з представниками українського суспільства”.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та пресслужбу посольства України у Таїланді, захід відбудеться в п’ятницю, 27 січня, у місті Бангкок у чотиризірковому готелі Novotel.

Шановні громадяни України! Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенко для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд”, – йдеться в повідомленні посольства.

Зауважимо, що рішенням РНБО нардепам та іншим чиновникам дозволено під час воєнного стану залишати Україну, вирушаючи виключно у службові відрядження.

Голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія вже відреагував на цю поїздку. Він повідомив, що в партії вже готують рішення щодо звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції.

Також стало відомо, що голова Верховної Ради Руслан Стефанчук не відряджав Тищенка за кордон.

За даними telegram каналу “Слуга Народу – Кривой Рог”, керуючись положеннями п.9.1.22 статті 9 Статуту Партії «Слуга Народу», голова партії Олена Шуляк ухвалила рішення про виключення народного депутата Миколи Тищенка з партії.

Раніше Інформатор писав про те, що Зеленський звільнив з посади голову Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору